Press "Enter" to skip to content

Strategi Premium Untuk Bermain Hands On The Flop

admin 0

Perjalanan Flopping / Set

Sekiranya anda melakukan perjalanan dengan dua kad dengan saman yang sama di papan, anda perlu bertaruh sedikit lebih sedikit untuk menunda pemain-pemain tersebut dalam undian flush. Lebih baik memenangkan periuk di sini daripada mendapati diri anda melakukan kerepek berbanding dengan arus giliran atau sungai yang lebih mahal.
Sekali lagi, jika anda gagal dalam perjalanan tetapi dengan keputusan lurus di papan, anda mega888 bertaruh / naik dengan alasan yang sama.
Sebilangan orang memilih untuk melambatkan perjalanan mereka. Ini bukan idea yang baik. Panggilan cek tidak akan menghasilkan wang sebanyak jika anda meletakkannya di talian. Pemain dengan TPTK kemungkinan besar akan membayar anda. Perjalanan itu berbahaya kerana walaupun mereka cenderung terbaik di kegagalan, mereka mungkin tidak berada di tebing sungai. Pertaruhan mereka sukar dan agresif tetapi bersiaplah untuk meletakkannya jika papannya empat hingga satu.

Menjatuhkan Lurus

Jangan membuatnya murah untuk laci siram di luar sana untuk melihat kad seterusnya. Sekiranya anda ketinggalan lurus tetapi ada bahaya dikalahkan oleh flush, naikkan dan bermain dengan agresif apabila anda mempunyai tangan terbaik.
Sekiranya anda gagal di hujung lurus bawah, angkat periuk untuk mencuba dan melindunginya daripada orang yang menarik hujung lurus yang lebih tinggi.
Periksa kegagalan dengan teliti. Sekiranya ia jatuh tanpa sambungan dan pelangi, anda boleh memainkannya sedikit lebih perlahan. Sekiranya terdapat jenis yang sama dan / atau disambungkan, maka bermainlah dengan kuat untuk mendorong gambar ke tangan yang lebih baik.

Menjatuhkan Flush

Ingatlah bahawa diperlukan 5 kad untuk membuat flush, hanya ada 8 kad yang sesuai yang tersisa di geladak. Ada kemungkinan tetapi tidak mungkin lawan lain juga mengalami flush. Mainkan kad kosong dengan berhati-hati dan masukkan wang tunai anda ke dalam periuk sementara anda masih mempunyai tangan terbaik.
Sekiranya kegagalan adalah tiga hingga satu, anda perlu bertaruh / meningkatkan untuk diberitahu dan memenangkan pot lebih awal.
Sekiranya flush anda rendah (7 atau lebih rendah) maka bersiaplah untuk meletakkannya jika papan membuat rata-rata empat hingga rata-rata dan seseorang bertaruh keras. Kemungkinan besar anda akan menghadapi tekanan yang lebih baik.
Walaupun sangat tidak mungkin, perhatikan potensi flush langsung. Kadang-kadang ia berlaku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *