Press "Enter" to skip to content

Perbandingan Bingo Dalam Talian dan Luar Talian

admin 0

Bingo – ini adalah permainan yang menarik, hadiahnya berdasarkan yang berikut: pemilihan bilangan bola secara rawak (bola bingo), yang jatuh dari lotto, mesti sesuai dengan angka pada kad (kad bingo) atau tiket (bingo tiket) pemain dan setuju dengan corak bingo yang menang (corak bingo). Lottotron dipenuhi dengan bola yang bergerak semasa permainan. Bola bergantian keluar dari lotto; harus diumumkan jumlah bola yang dikeluarkan, pemain harus mengesahkan nombor ini dengan nombor di dalam kad mereka dan perhatikan jika bilangan bola itu sepadan dengan nombor yang ada pada kad tersebut.

Setelah pemain mengisi kad sesuai dengan corak bingo yang menang, dia mesti menentukan kemenangannya dengan  918kiss download menjerit: “Bingo”. Di dunia terdapat dua pilihan untuk bermain bingo. Ini adalah bingo Amerika dan bingo Inggeris. Setiap bola di mana-mana permainan bingo mempunyai nombor uniknya sendiri. Biasanya, dalam permainan mungkin dilibatkan beberapa pemain. Pemain semasa permainan di tangannya harus mempunyai kad (dalam bingo untuk 75 bola) atau tiket (dalam bingo untuk 90 bola).

Kad atau tiket dengan nombor di atasnya pemain dibeli sebelum permainan. Semasa permainan nombor bingo dicatat di peta jika mereka dipanggil oleh pemanggil (lelaki yang menjerit nombor bola yang dijatuhkan). Setiap permainan mempunyai pola bingo yang telah ditentukan, yang mesti sesuai dengan angka yang disebut. Setiap sampel mempunyai namanya sendiri, dan nama yang sama menentukan nama permainan semasa. Pemain pertama yang gabungan nombor pada kad atau tiket akan bertepatan dengan gabungan sampel memenangkan bingo. Jackpot utama dimenangi oleh pemain dengan kombinasi nombor yang bertepatan dengan sampel dalam jumlah bola yang telah ditentukan dalam permainan.

Jumlah bola ke akun jackpot ini disiapkan sebelum permainan dimulakan. Mari bercakap mengenai bingo dalam talian. Permainan bingo dalam talian tidak berbeza dengan yang biasa. Hanya terdapat perbezaan kecil yang dapat anda temukan dalam peraturan setiap laman web. Kelebihan utama bingo dalam talian – pengurangan masa permainan – definisi nombor permainan memerlukan beberapa saat. Perbandingan nombor dengan pola bingo dari sampel dan tiket anda dilakukan secara automatik. Sudah tentu harus dikatakan bahawa beberapa orang lebih suka bermain dalam talian dan ada yang lebih suka bermain di luar talian, tetapi, bagaimanapun, anda harus tahu bahawa pasukan peminat bingo sangat hebat dan dengan setiap hari ia bertambah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *